Pontosan emlékszem: 9 éves voltam, amikor először főztem önállóan – burgonyapürével vártam haza az anyukámat. A 15 évesen kreált narancsos csirkémet és a szintén akkoriban készült almás fácánomat apukám évekig emlegette.

A konyha kezdetektől az alkotás, önmegvalósítás egyik színtere volt számomra. Ugyan háttérbe szorult a tanulás, a munka és más kreatív tevékenységek mellett, közgazdász-külkereskedő lettem, de az utóbbi években, már 3-gyerekes anyukaként képezni kezdtem magam a gasztronómia területén: kurzusokra jártam, olasz séfektől, cukrászoktól tanultam, pastát készítettem Toszkánában, szakácskönyveket bújtam.

Két évvel ezelőtt villámcsapásként ért a felismerés: szeretném megmutatni másoknak is, milyen örömteli, kreatív tevékenység a főzés, az egyik szeretetnyelv: jó minőségű, egészséges alapanyagokból finom ételeket készíteni a szeretteinknek, a családunknak, barátainknak.

A szépséges Toszkánát idéző konyhám 2020. szeptemberére készült el, jó hangulatú élményfőzéseknek és -sütéseknek otthont adva.

A szuperhaladó, művészi pasták megalkotását Zsibitől, a Hang és Villa háziasszonyától, a ropogós héjú, illatos kovászos kenyerek sütésének titkait pedig alkalomadtán Pékvirágtól tanulhatjátok meg.

Aki megtisztel a bizalmával és eljön a Pár falat boldogság Konyhába, megtapasztalhatja, hogy jókat főzni egyáltalán nem ördöngősség, nem elvesztegetett idő, hanem szenvedély és alkotás.

Brindzik Marianna

a Pár falat boldogság Konyha háziasszonya

A null-kilométeres konyha jegyében a Konyhában használt adalékanyagmentes, jóminőségű alapanyagokat a helyi és közeli termelőktől, kézműves manufaktúrákból szerezzük be: a tejtermékeket a Csengő Tej Manufaktúrából, a lisztet a Szabó Malomból,  a zöldséget a Zámori Biokertből, a kecskesajtot a Zámori Kecskesajt farmról, a húsokat a környező hentesektől. Nem használunk mesterséges aromákat, színezékeket, mű élelmiszereket. Valljuk, hogy finom, egészséges ételeket csak magas minőségű alapanyagokból lehet készíteni.

Shopping Cart
Call Now Button