Olasz trió – pasta, gnocchi, risotto

23.000 Ft

Az olasz konyha 3 ikonikus főszereplőjével ismerkedünk meg: a világhírű pasta frescaval (friss, házi, gyúrt tészta), a sokoldalú gnocchival, és a rafináltan egyszerű risottóval. Kitűnő olasz alapanyagokat, szezonális zöldségeket használunk fel, hogy megidézzük az olasz gasztronómia remekeit.

A program időtartama: 3,5 – 4 óra
Helyszín: Pár falat boldogság Konyha
Maximális létszám: 8 fő

Cikkszám: PARFALAT16 Kategória:

Az olasz konyha 3 ikonikus főszereplőjével ismerkedünk meg: a világhírű pasta frescaval (friss, házi, gyúrt tészta), a sokoldalú gnocchival, és a rafináltan egyszerű risottóval. Kitűnő olasz alapanyagokat, szezonális zöldségeket használunk fel, hogy megidézzük az olasz gasztronómia remekeit.

A tervezett menü:

Strozzapreti („papfojtó”) tészta házi genovai pestoval és reszelt parmezánnal
Gnocchi alla sorrentina (paradicsomos-mozzarellás, összesütött gnocchi)
Rizottó csirkemellkockákkal, zöldspárgával, eperrel, balzsamecettel és kecskesajttal vagy burrattával

A részvételi díj tartalmaz pár falat finomságot, hogy ne éhesen vágjunk bele a munkába, egy pohár bort a főétel mellé, korlátlan limonádé és kávé fogyasztást, valamint a hazavihető kinyomtatott recepteket.
június 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Shopping Cart
Call Now Button